Ali Ahmeti bie ndesh edhe me T. Xhaferin edhe A.Grubin lidhur me Bogoevskin,por edhe me Zaevin me NETLLËN…(tre videot )

0
154
video 1 Talat Xhaferi dhe Artan Grubi flasin me datën 16.05.2019 ku japin informata për Bogoevskin

Video 2 Ali Ahmeti bie ndesh edhe me T. Xhaferin edhe A.Grubin lidhur me Bogoevskin deklarata 20.05 .2019

Gjithçka pritet të vendoset në takimin Ahmeti-Zaev, takim të cilin po e presin të gjithë, për të parë se kush do të përfshihet në rikonstruimin e qeverisë. Lideri i BDI-së tha se po e pret Kryeministrin të kthehet në vend dhe më pas takohen.

“Akoma nuk është biseduar por as edhe i përjetshëm asnjëri. Funksionet shkojnë e vijnë, por misionet mbesin me jetë dhe pjesa dërmuese e bashkëpunëtoreve të mijë janë misionar të shkëlqyeshëm”, deklaroi Ali Ahmeti, Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim.

video3 Zaevi nga Vjena po Netlla do luhet deklarata me 20.0.2019 në Vjenë