Zaevi investimet në Tetovë janë nga Qeveria.Kodra e Diellit-100 milion euro ,Kazerma dhe stadiumi -300 milion euro nga Ekolog.Po ku mbetën lekët e Tetovës ? video-(min 32 –

75

lajmi interaktiv

Kur Vullnet Murseli preku publikisht i pari nga kandidatët për kryetar komune të Tetovës ndër shumë tema ,foli edhe për dy tema të ndieshme për qytetin e Tetovës si Stadiumin e Qytetit dhe Kazermën,se nëse fiton mandatin çfarë ka ndërmend të bëje dhe do bëje. Vullnet Murseli si duket preku në atë që quhet Fshehtësi publike (javna tajna) se Qeveria-Zaev dhe Familja Destani kan një plan të fshehur por ja që të zënë ngusht njerzit dhe Zaevi duhej të fliste publikisht dhe i shkoi gjuha atje ku dhemb dhëmbi ,çka nëse zgjidhen njerëz tjerë në krye të komunës jo TEUTA ARIFI … mund të lindin telashe dhe mbrëmë në Tetovë me datë 3 Tetor 2021 foli për së pari herë për zhvillimin ekonomik në të ardhmen për Tetovën dhe Kodrën e Diellit .Foli për 7.000 projekte të realizuara në RMV por edhe për 50milion euro falje borxhesh komunave përfshi edhe Komunën e Tetovës që e administron Teuta Arifi ,poashtu Zaevi theksoi se projektet në Tetovë,si shkolla ….rruget…konvikti ne USHT etj..janë të Qeverisë… SIPAS FJALIMIT TË ZAEVIT.. . TEUTA ARIFI KURXHË NUK PASKA BË …KREJT QEVERIA ZAEV I PASKA LËSHUAR LEKËT…PO KU JANË LEKËT E KOMUNËS SË TETOVËS KËTO 4 VITE (viti 2017 koha e ardhjes së Zaevit në Qeveri ) …KU MBETËN …a largëkofti i mori…pra me 17 tetor 2021 si TETOVARË ta ndëshkojmë TEUTA ARFIFIN QYSH NË RAUNDIN E PARË …dhe pastaj kryetari i ardhshëm të kërkojë prokurorinë ,policinë finaciare dhe të përgjigjet penalisht .Teuta Arifi…në Tetovë thuajnë mos e vet se të kallxon vet…nga minuta 32 ne videon më poshtë dëgjoni dhe vetë konkludoni se çfarë thotë Zaevi që e varosi TEUTA ARIFIN …