Vullnet Murseli – Tetova / Vizitë Shtabit të Lagjes Vllaznimi, ku u diskutuan shumë tema dhe u shpalosën pikat e programit për këtë lagje

37

Sonte ishim në vizitë të Shtabit në Lagjen Vllaznimi, diskutuam shumë tema shpalosëm dhe pikat e programit për këtë lagje: — Investim në ndriçimin rrugorë.- Park për fëmijë.- Zgjidhjen e problemit të ujit të pijshëm në këtë lagje e shumë të tjera. Kjo lagje është ajo ku u rrita dhe vazhdoj të jetoj!

May be an image of 7 people, people standing and text
May be an image of 10 people, people standing, indoor and text
May be an image of 6 people, people standing and text
May be an image of 5 people, people standing and text
May be an image of 12 people, people sitting, people standing and indoor
May be an image of 5 people, people standing and text
May be an image of 3 people, people standing, indoor and text
May be an image of 7 people, people standing and text