Vullnet Murseli -Tetova/ Aktivitete në shtabet lokale në Reçicë e Vogël, Çarshi e Epërme dhe Bregu i Diellit

38

Sonte, bashkë me kandidatët për këshilltarë komunal: Muzafer Etemi, Nurije Bajrami, Faton Selami dhe Nesrin Sulejmani. Vizituam shtabet lokale në Reçicë e Vogël, Çarshi e Epërme dhe Bregu i Diellit .Gjatë takimit me banorët e Reçicës së Vogël i pranishëm ishte edhe zëdhënësi i Aleancës për Shqiptarët, Flakron Bexheti ku mes tjerash ata folën për problematikat infrastrukture me të cilat banorët përballen tash e sa vite.Para tyre dhash fjalën se me ardhjen tonë në krye të komunës do ta përmirësojmë dukshëm gjendjen e infrastrukturës të këtyre vendbanimve.#Pastër6#TetovakaVullnetpërFitore

May be an image of 5 people and people standing
May be an image of 5 people and people standing
May be an image of 3 people, people standing, indoor and text
May be an image of 5 people, people standing, indoor and text that says 'BERBER ARIO ARI 1 6 VULLNET TETOVA KA FITORE'
May be an image of 4 people, beard, people standing and text
May be an image of 7 people and people standing
May be an image of 7 people, people sitting, fruit, the Place de la Bastille and text
May be an image of 6 people and people standing
May be an image of 6 people, people sitting, people standing, indoor and text
May be an image of 6 people and people standing
May be an image of 3 people, people standing, indoor and text
May be an image of 6 people, people standing, indoor and text
May be an image of 5 people, people sitting, people standing, indoor and text
May be an image of 5 people, people standing and text that says 'PASTER TETOA PASTER 6 ULA PASTER PAST B PASTER 6 6 VULLNET TETOVA KA FITORE'