Vullnet Murseli-Tetova / Aktivitete në hapjen e Shtabit të Lagjes Teqe

69

Vullnet Murseli

Sonte isha në hapjen e Shtabit të Lagjes Teqe diskutuam për programin tonë zgjedhor. Për këtë lagje përfshihen këto pika: Çerdhe fëmijësh.- Ndërtimi i një hapësire të gjelbër- Ndriçimi publik në çdo rrugë dhe rrugicë.- Sanimi i rrugëve të dëmtuara të lagjes.- Ndërtimin e kanalizimit në rrugën 146Tetova ka Vullnet për fitore. #pastër6#meVullnet

May be an image of 6 people, people standing and indoor
May be an image of 5 people, people standing, eyeglasses and text
May be an image of 4 people, people standing and indoor
May be an image of 5 people, people standing and text
May be an image of 6 people and people standing
May be an image of 3 people and people standing
May be an image of 9 people, people standing and text