Vullnet Murseli të dielën nga Struga në Çair mer fund e keqja

62

Vullnet Murseli në tubimin e sontëm para simpatizantëve të ASH-së dhe LB tha se këtë të Diellë vendoset fati i shqiptarëve vendoset ti jepet fund të keqës ndër shqiptarë nga Struga me Idri Istredi e deri te Bekim Sali në Çair, prej Arben Taravarit e deri te Blerim Sejdiu, prej te Albon Xhemaili e Isen Shabani deri te Nazim Taipi kjo është fitorja e shqiptarëve që nisi me Dibrën.