Vullnet Murseli kandidaturë që merr përkrahje

77

Kandidatura ime po merr përkrahje gjithnjë e me të gjerë.Fillimisht Aleanca për Shqiptarët, dhe më pas edhe Alternativa konfirmuan mbështetjen për kandidaturën time mbipartiake për të udhëhequr me Komunën e Tetovës në katër vitet e ardhshme. Shpreh falënderimet e mia për Alternativën dhe Aleancën për Shqiptarët, dhe ju premtoj se do të përkushtohemi së bashku për t’i rikthyer qytetarëve tanë dinjitetin dhe për t’ju ofruar të gjithëve një jetë më të mirë. Vullneti juaj.