Vazhdon të anashkalohet zona 6 me emërimet ku u fituan votat gro …Favorizohen Shkupjanët nga ZVKPRMV, Naser Zyberi 4 vjet para pensionimit …a mandati 8 vjet ?

185

fakte tetovarçe

Naser Zyberi i lindur 1961 jurist xhi nuk ka kanë në poltikë prej 1991,dy herë deputet 1991-1994 , 1998-2002 ,pastaj Ministër i Punës dhe politikës Sociale 1996-1998 a e mbani mend për ndonjë dobi kombëtare ose ndonjë çështje nacionale që e ngriti dhe çoi deri në fund ,as për UT e Fadil Sulejmanit nuk u angazhua në Parlament ,e mos flasim si Ministër …Po çka se Ali Ahmeti e ka ngritur si çështje Naser Zyberin le ta bëje kush e ndalën Kryeministër të Parë ( që i bie tash se ZVKPRMV Artan Grubi ka punuar për vete nëse zgjedhet a është propozimi në Parlament Nase Zyberi Avokat i Popullit ,Artan Grubi hapur e ka rrugën e 100 ditëshit kryeministër ?). Naser Zyberit edhe 4 vjet për pensionim i kanë mbetur… pse zen vendin e ndonjë të riu dhe pse nëse BDI e fiton këtë post të mos jetë nga Zona 6 Dega e Tetovës si qytet ,ku u fituan votat gro…ndërsa krejt postet e larta i morën Shkupjanët dhe Gostivarasit e Kërçovarët .Pra për të zbutur situatën me Naser Zyberin ngulit degën e Tetovës,( dega më puntore dhe më e mirë deri tash e BDI ) për të zbutur Izet Mexhitin ngulit degën e Tetovës etj…në emër të unitetit në Parti.. Pra me aq vota sa ka sjell si qytet Tetova dhe Zona 6 po të ishte Artan Grubi nga kjo zonë do ishte bë KOMANDANT i POST UÇK -së…por Tetova ka do burra dhe do muhabete për të pangopurit me pushtet …

linku https://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%81%D0%B5%D1%80_%D0%97%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B8

…Naser Zyberi tërhiqu se gjysmën e mandatit kush do e bëje të Avokatit të Popullit ,apo do e bëjni me rotacion me LSDM … krejt pyesin a nuk fitove dhe a nuk fitojsh si Noter …lishova vendin tjerëve…të rrinjëve nga BDI le të hanë një gojë bukë gjeneratat e reja ..a besojmë se Kryeministri Zoran Zaevi do e mbaje premtimin për pensionim në moshën 64 vjet ja faktet