Themeluesi dhe kryetari i nëndegës së Besës në Shipkovicë takoi liderin e PDSH-së Menduh Thaçin

109

Nga sot unë Blerton Sadiki familjarisht dhe me gjithë shoqërinë time do jem aktiv në Partinë Demokratike Shqiptare.
Duke pasur parasysh gjendjen katastrofale të shqiptarëve të Maqedonise e në veçanti të shqiptarëve të Tetovës dhe tetovarëve në përgjithsi vendosa te aktivizohem në PDSH dhe së bashku me miq e dashamirë t’ia kthejmë buzeqeshjen Tetovës.
Besojë se profesor Sadi Bexheti është njeriu i duhur që mund t’ia kthejë buzëqeshjen Tetovës,me përkrahjen e PDSH-së dhe kryetarin e saj z.Menduh Thaçin dhe me mbështetjen tonë dhe gjith dashamirëve tetovarë besoj se do ja dalim,u shpreh per syri.news Blerton Sadiki