Përleshje ndërmjet kryetarit të KRRE Bislimovskit dhe Arianit Xhaferrit (djali i Musa Xhaferit) video+foto

73

lajmi interaktiv

Shpallja dhe kryqëzimi i mediave të bllokut qeveritar LSDM+BDI ndaj djalit të Musa Xhaferit -Arianit Xhaferit sot në lidhje me përleshjen e mbrëmshme me datë 05.10.2021 me Marko Bislimovskin kryetarin e KRRE duket si inkvizicion dhe gjuajtja e shtrigave dhe fajtorëve që më përpara..në video nuk duket grushtim por ka tërhjekje …e para Arianit Xhaferi zënkën me Bislimovskin nuk e ka bërë në zyrat e KRRE por në lokal privat në mbrëmje pra jo gjatë orarit të punës së Bislimovskit që ti jepet konatacion politik që nuk ka të bëjë aspak pra koha dhe veprimi me postin që e ushtron …pra qytetarë normal…dhe situata…pra është lëndë për procedurë private penale në gjykatë që të zbulohet fajtori sepse edhe Bislimovski nuk ri pa folur..që mund të jetë temë për provokim ….pra nuk fajsojmë asnjërën palë …pra ka një të vërtetë në xhami as në kishë nuk janë shtyrë as në librari,por në lokal në ndejë private …Musa Xhaferit nga e prapa i filloi në BDI kur ARTAN GRUBI mori komplet postin e BDI-së,nën kontroll vendimmarrjesh dhe normal tash në interes biznesesh të afërt janë njerës të vet dhe të tjerë edhe për biznese.por edhe për politikë ..në Tetovë thuajnë kah krehën shati , nga vetvetja kuptohet ..logjikë e Artan Grubit ….pra pse anatemohet sot djali i Musa Xhaferit -Arianiti dhe para kohe i japin dimension politik…a ndodhia ka zhvillim privat …pa mos folur gjykata edhe ate me vendim të plotfuqishëm në të gjitha shkallët

Çka se dw.në gjuhën maqedonase flet për këtë temë,dhe a duhet të jetë vendim gjyqi raporti gazetaresk ,pra nuk është mendim i SHTETIT GJERMAN edhe pse të gjitha redaksitë në të gjitha gjuhët po kanë redaksitë e pavarura (DW NUK ËSHTË AI SERVIS PUBLIK GJERMAN I DIKURSHËM SHTETRORË ,POR REDAKSITË KAN PAVARSINË E VETË DHE VETË VENDOSIN PËR TEMAT) për dallim prej botkuptimit të shtetit në RMV ku Artan GRUBI kontrollon dhe cenzuron gati gjitha mediumet në vokubularin shqip në RMV…

lajmi aktiv që qarkullon

lhttps://www.dw.com/mk/%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D1%83%D1%81%D0%B0-%D1%9F%D0%B0%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%B3%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D0%BB-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%BA%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B8/a-59419061