PDSH sonte me aktivitete në Nëndegën 1

40

Sonte Partia Demokratike Shqiptare në një atmosferë impozante mbajti tubim në Nëndegën 1, ku para të pranishmëve foli bartësi i listës Visar Palloshi, si dhe kandidatët për këshilltarë Besart Asllani dhe Ajsel Bilalli.
Në këtë tubim i pranishëm ishte edhe kryetari i partisë z. Menduh Thaçi i cili i’u drejtua të pranishmëve me një fjalim përshëndetës.

përkryeqendrënshqiptare3️⃣

PDSH