Pas Bekteshit edhe Artan Grubi ZVKPRMV enigmatik lidhur me emrin e investuesit gjerman në Tetovë ,inshalla është BMV-ja ?!

33

lajmi interaktiv

Thua se është enigmë botërore fabrika në Zonën industriale në Tetovë ,a mereni me mend ka kaluar në mbledhjen e Qeverisë të RMV .Ja se si krijohet dezinformata nga pushtetarë ,ajo ka kaluar në Qeveri ,dhe nuk tregohet kush është investuesi .Atëherë i bie që të jetë kozmetikë marketingu politik në gazetari përdoret shprehja pata (rosa) gazetareske (journalist’s duck, novinarska patka )..ose.kujt ti besojmë tha malazezi ( kobures…)

Pas Ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshit edhe Artan Grubi ZVKPRMV enigmatik lidhur me emrin e investuesit gjerman në Tetovë ,inshalla është BMV ?!.Apo tek në ndërkohë do të gjendet investuesi…