Muhabete tetovarçe / Zgjedhje të parakohëshme parlamentare ,më të interesuara LSDM-BDI

123

Zgjedhje të parakohëshme parlamentare ,më të interesuara si duket janë vetë LSDM-BDI Do shpëtojnë pi rregjistrimit të miletit ..inekcijat kurkund ..Zaevin se pranon  asnja pi  t hujve…afera me librat…ZVKPRMV A.Grubi nuk ka kanë UÇK e…kot e ka sën e ze vendin A.A.

A be vlon Tetova pi muhabeteve,ene ato krejt  të nxehta ,muhabete xhi do e shkrajnë vdorën në Tetovë. Ani vdorën e kimi pi ZOTIT ama muhabetet xhi vlojnë i kimi  pi politikanëve.Xhi ndodhën n Shkup mendojnë se nuk mirret vesht   n Tetovë. Duken xhanat pi n Kodër Diellit ( o ZVK PRMV në Centralen Registar shkrun Popova Shapka) mbajse ije o Artan Grubi Supermen na regjistro në Centralen Registar si Kodra e Diellit …Me kto muhabetet të pordhaleve xhi i kontrollon normal PA PARE  ZVKPRMV  si SUPERMAN i ban kit a ba ma hit n Tetovë se me SELFIET …për sicallin send hala pa mbarau muhabeti ..kur donjani ja pallon muhabetit pi n korner   e dijmë kush e ban kush e zgjidh, dhe kush e zgjedh ,ku ash humb diçka  Artan Grubi e di .nuk ka ma FRAJER …a une luj me mbesën në CH nëpërmes Skype fluturoj ,fluturoj Artan Grubi ajo m thotë hupe xhishi e dijsha ( ajo nuk e di kush a ZVKPRMV )….kto portalet xhi n gishta numrohen ene xhi nuk i pagun ZVKPRMV çuditem pse e nxjerin shkrimin …xhi e lavdrojni Artan Grubin pa pare , me mediume online do raje n pushtet nauk …o Artan Grubi n Tetovë thaujn  dikush IZETIN (mundin) a qetër kush LEZETIN ( knaqsinë)…. ,nauk be vlla do tu bijmë ene hiç nauk do ndalna plot me fakte ,nauk do traukemi …sa ke pagujt thojn lodraxhijt romët e teqes n Tetovë çaç muzikë …ja be xhi thaujsh ne populli dele u dukna ekipës së ZVKPRMV …kursem nja dy tre veta bajnë angari me pare …a paret e popullit ,pse t vetat mos i jep ZKPRMV …jo për t çesh por për ta sha thaujn disa ish ushtarë të UÇK në Tetovë (për hatër t atijne e shkrauj këtë shkrim xhi ka porosi ende jan xhallë ish ushtarët e UÇK e Artan Grubi 2009 bahet BDI …e nuk bahet lider ) ZVKPRMV A.Grubi nuk ka kanë UÇK …kot e ka sën e ze vendin e A.A. …pse BDI a ashtë Artan Grubi …shaum frajk do shkoje takllas

..nauk la gjakovar pi Shkupi ene ato  xhi kan votou ene Zaevin… nauk i la pa mos i punsau …ene ate kejt n Qeveri …turli far këshilltarësh… turli far borde ,komisionesh, zavendsa etj …asnjë pi  Tetove…N qeveri  jan rrogat pi 24.000-42.000 denarë  a ne udhnave dhe presim ndihmat e socijallnës xhi na vonohen …. kot e ka sën e ze vendin A.A..thaujm ne ish ushtarët e UÇK …

a kto portalet xhi  paguhen pse nuk e marin  lajmin ta shpërndajnë …fluturon fluturon …prap hupa …a be qetërkush paret ne ta shpërndajna lajmin Stambolli duket thaujn pi Popova Shapke (zyrtarisht në Centralen R)

Taravari e tha Qeveria LSDM-BDI nuk i ka 61 deputet do bjere  si tekërlek takllas …o Beni më se e vërtetë

Po mduket se kan ni trik LSDM-BDI ,falls e kan gjoja zankën ,Ligji për Regjistrim për tu mos u mbajt jan të interesaum ene BDI ene LSDM (LSDM nuk e mçefën Pendarrovski dhe Zaevi e thonë haptas për 1-2 muaj të shtajhet ,shpresa u ka mbet Komisioni për Sëmundje Infektive ))… e pse të mos mbahet thaujn tetovarët …a mos do hiçet corona për dy muj , ato inekcijat për corona ala qeveria LSDM-BDI sën i praun i zajebatën kush mbran ..p.sh Sërbija sot nesër –sot ,Bullgarija u dha dysh pi nstart ,ene Gërçka .ma Shipnija nuk ka mar për viti sa i duhen) po pse do shtete zajebatin Zoqin …kush u thot ktyre kojshive mos i japin …ene a kini vu roe se  asni shtet pi kur u zgjodh Qeveria Zaev 2 nuk i pranon ma qeveritarët ene posaçërish Zoran Zaevin si krajeministër ( çuditem Supermeni ZVKPRMV pse nuk ndërhyn) ….e pse për regjistrim nga  BDI  nuk reagon vetë Ali Ahmeti t kallxoje për fiks a do filloje me 1 mars me diasporën ( Ali Ahmeti vetë nuk e votoi Ligjin për Regjistrim në Parlament thaujn gojkçijt nauk folën Talati me Artan Grubin ene nauk i ka kallxau sa sahati asht votimi ) …mrapa ne imi t pa informaum ku i dijmë ne pazaret dhe fiokat e Zaevit xhi mçefin ) …interesant… hëm …ni gazetar pi braqave od krushevska republika kto dit para se t bere vdora ma sqaron borxhi lahet me borxh ene fiokat nuk çelen e mshelen  për vjedhje dhe korrupsion  se RMV ene ashtu asht në vendin e 111 në botë për korrupsion .mduket për do sende t randa  qera sende shum t randa bahet fjalë  …a be i thom mos u ban pjestar i LGBT kallxom ..nuk m kallxon ..pra loj e kan ene Zaevi ene Alia a ma mduket ene Mickoski (ena për at fioka i ka fajet )…. e di se ….dikush don ti mbuloje krejt dështimet në shtet me ekonomi katastrofale,me borxhe ,me ikje masive të rrinjëve nga shteti ,me papunsi që nga pandemia edhe më shumë e rëndoi buxhetin posaçërisht të shiptarëve të cilët punojn privat e nuk punuan…pi pandemisë dhe masave të shtërnguara 7.000 firma private sivjet u mshelën….në gjithë këtë lojë nervash

vetëm opozita shiptare e ka për ni mend …

Ene o Beni Taravari nëse do kese zgjedhje të parakohshme do mvaret se  nëse LSDM e shtajn regjistrimin para 1 marsit ( at ditë fillon për diasporën pra  mbesa  ime dhe nipin në CH i presim të rregjistrohen online –elektronski ) .Dhe nëse shtajhet regjistrimi normal se duhet t kallxohet ma herët se nuk duhet t filloje regjistrimi n diasporë  m 1 mars dhe kshtau  kursem BDI do e lishoje qeverinë e prekur për mos regjistrim a se në 2011 nuk i regjistroi nuk prajsh punë ….,ene hypën në skenë loja pra marrveshja LSDM-BDI …a mendoj se thaujn kush do i numron votat për zgjedhje të parakohëshme prap LSDM-BDI ,ndoshta ene bugarski vozi është  në at marrveshje ..Pra o BENI TARAVARI mund t flasim athere për   zgjedhje të parakohshme  .nëse shtajhet regjistrimi për 2 muj ..BDI mendon se me patriotizëm AD HOC ala Artan Grubi to fitoje simpati …pas 20 vitesh pushtet …pra t presim kto dy javë t ktij muji që është më i shkurti o Beni Taravari …harova se ato deputet vetë me marveshje Zaevi ika lëshau nga  situata t mos mbahet regjistrimi dhe të duket kursem i kan hik …shema e njajte si me 8 deputetët e VMRO-DPMNE-së ene me brat SASHËN ndërmjetsues intersant Brat SASHA nuk u dënua ala për as ni vepër ..interesant …a Besën dhe PDSH dekorin pra perdet në Qeveri kush nuk i llogarit …as vetë koalicioni LSDM-BDI… ato gjynah pasi rijnë në parlament e ndëgjojnë këngën e grupi ABBA many many dhe rijnë presin Gaditu 24 orë …neli ova dobro go rekov Zoki