Muhabete tetovarçe / Zaevi mendoi se na e fajki baterinë,po ne imi si çekët ene sllovakët…

68

Xhi nuk ka …Zaevit pi kur ka vu gjyzllajka ,i duket viti intellektuall…(po te ne n muhall hoxha pi inati t Zaevit,ene do xhi ishin komision të konkursit të Ministria e Kullturës ka porosajt gjyzllajka pi Amerike ene do i vajn …nuk zajebatem ….kur di vajn di baj do fotografi ene do va nxjeri në telegrami.mk ti shajfni ) .Pra Zaevi mendon se do na e fajke dritën e baterisë ene ne do pajkim ( a e dini meselen kur mbrenda ni burgi në ni sobë njani pi hapsanexhive i thotë cimerit t vet kam ni bateri ,do e kalli baterinë do baje drite ene do t shetajti taj me bateri.nëpër muret e sobës ..abe i thot cimeri taj a lesh mendove se jam do ma fakish baterinë ene une do rzohem).O sherr Malsie Sharri ene Pollge as BDI ,as ZAEVI ala nuk kan pa…po ne imi si çekët ene sllovakët imi kulturizou…pa dhunë do e bëjmë tonën nuk ngutna sepse tue mos u ngut ato qerët vetëm pengohen.. .ne nervat e trasha ( kur kemi mund ti durojmë çe 110 vjet turli far sërbi i parë- bullgari i parë, sërbi -dytë- bullgari i dytë .Kralevinën SKS …pa ene Titon ene llazar mojsovin ,llazar kolishevskin,kërsto cërvenkovskin ,millan pançevskin ,kiro gligorovin do i durojmë ene kto xhi u rrinxhallën -me të vërtetë u m nxhallën ( voskrsna )… me branko cërvenkovska ,me nikolla gruevska ,me PPD dhe me PDSH ene kapaki Zaevi me për 20 vjet rresht BDI ,n Tetovë thaujn sabër selamet… çe pastrohen vet…ama ne qerët xhi imi Autokton i kimi nervat e trasha si kabllat e EVN-së ,ene imi si uji xhi rredh pajhet ( jo si ki uji i Tutit xhi hupën me javë nuk e xhanë adresën teme t vaje t lahemi me sapunat xhi na bën t bardh ( Gjeografia -gjimnaz viti i dytë) .Nuk e përmenda Brat Sashon sepse për Mijallkovin çe xhi folet n shehër …dmth mbrenda 60 ditëve apeli duhet ta vlersoje ligjëshmërinë e paraburgimit ene të kallxoje ose mbas 60 ditëve automatikisht lirohet se prokuroria nuk do ankohet te apelacia për t ja vazhdo paraburgimin Mijallkovit….a me ligj e ka ankesën për çfardo ndryshimi të vendimit gjyqsor edhe te apelacia do shohëm a do ankohet (sic) ene ku ka bir nane në Apelaci në Shkup që ta vërtetoje vendimin e 12 vjetëve burg për Brat Sasho Mijallkovin ,,ene do shtajhet seanca në Skopska Apelacija si organ i shkallës së dytë për ta vërteto dënimin …Apelacia për t prau vendim ose thirje të seancës mund të vonohet me vjet …ligji për punën e Apelacionit ia lejon .për thirje të seancës në Apelaci pra kur të doje e mund të jet ene Sveti Nikad ..ene athere mbase do e kthije në rrigjykim opet jovo na novo …pra mish-mash driblingje …ene nfund do shkohet te pazari i n thojza i Dorzimit të Mijallkovit do ndërhyn edhe institucioni Abolimi i Kryetarit t shtetit këtu …por edhe ndërhyrje për pazarin nga anësh në këtë lojë kërkon hise edhe VMRO-DPMNE që kërkon së bashku me Gordanën ,Milen.Nikollën Sashën , t hyjnë ene ato të 27 prillt dhe Zaevi do kërkoje kërkim falje dhe pajtim vllaznor ,që do jese bindëse për Abolim ( a nuk e bëri për 8 deputetë Zaevi.Do ju pajs nise po Brat Sasho Mijallkovi a nuk i dijte kto…I DINTE …po pazari dhe e trandmja me opinionin duheshte të ndodhe sepse rasti MONSTRA duhej të mbulohej për dënimet e dhëna ( a e vut roe Muhamed Zekiri-el hamdulilahi nuk doli askund ta thote Bravo Gjyqsor se LSDM e tij xhi nuk thojte ene ai për Monstrën Elhamdulilah …pra BDI që mbas një jave e tha Ali Ahmeti ne kemi kërkuar këtë …ne kemi kërkuar atë nga ndërkombtarët nuk e lan groshën e Tetovës …a shiptarët Burgjet do i mbushin hala …Ama ni xha mos harohet ne n Pollgë imi si çekët ene sllovakët …presim …Ndërkombëtarët vetëm çeshën me RMV dhe komplet Qeverinë Zaev 2 (LSDM+BDI+BESA + PDSH ) për lojën e luajtur keç me Brat Sashën a BDI+BESA +PDSH janë parti serioze llaffi pi goje nuk u del ma besnik Zaevi 2 nuk do ja xhaje NANA ( vallahi ,bilahi ,tallahi nuk e kam për Beligradin )…e xhi t thote raja në Pollgë nuk imi te libri Gjeografisë -gjimnaz viti i 2 …as te ministria e kullturës me lojalistët në komisione na thanë nuk mundet me u finacu kultutra shiptare shteti ashtë në dam … pra ne n Pollgë nuk presim Shipnia t interesohet për ne se nuk u ha kultura …dum t pajke me mish e shpajrt Ilir Meta .ai i mba ene shiptarët politikanët shiptar pushtetar aktual ama sepse nëpër mes atine mba ene kto od braqa od Krushevska Republika ..ne imi si çekët ene sllovakët ene e kimi shpresën Amerikën ( USA ) ngat shaum ngat mbrenda asht në Krivollak …a Zaevi 2 mund njer athere t haje vetëm sitlijaç …shaum frajk ene sheqerpare do haje për vikend