Muhabete tetovarçe /Skopsko -Bullgarishtja në shkolla mundet.Abetarja e unifikuar ship nuk mundet , shiptarët janë …thotë MASH-i dhe thajrën milicinë si n komunizëm

94

A be Tetova ka tre hymje ,nja pi ka Shkupi, nja pi ka Gostivari ,ene e treta pi ka Jazhinca Pra dikush don të na kallxoje se si shiptar me terme t reja kina ardh pi Indije Egjipti,Çerkezie ene pi Turkie dhe duhet të shkojna pi ka kina ardhë …a be për qerët nuk e di …ama une pi Liseci kam ardhë n sheher… mosni o braqa od krushevska republika mos më çoni prap n Lisec …ha ha …hi hi …ho ho

Резултат слика за emoil

O zot thaujnë meksikanët sa nalt ije a Amerikën sa ngat e kimi… ama sën shkojmë …Shyqyr që Shipnia ashtë larg n thojza ,menihere mbas Kodre,ama erdhën turkët ene nvend tna bajn turk pi athere na ban shiptar …ama libri i autorëve od krushevska republika thot shiptarët jan me rraje romësh respekt si ka Tetova ( RRAJË xhipësh) ,çerkez, turk elhamdulilah …PO ATËHERË …xhi ndodhi për të na zbardhau katërxhyshet, stërxhishet,nënaxhishet ,ene nanat tona e kanë përdor kush e di sa sapunin për të na la për tna zbardhau ….dhe falë fesë islame u bëmë shiptar… ama kur ishim në fillim maqedon nuk ishim as rrom,as çerkez,as turk elhamdulilah,vallahi,bilahi,tallahi për krajen e çasaj nane xhi se kam pa çe 12 vjet ( ndjes past) shkraun në librin xhi e ka botou MASH-i,viti i botimit 2015 Gjeografija për klasën e dytë Gjimnazie faqe 99 viti i botimit 2015 çe nëse nuk më besojni lexojni

Pra sapunin për tu zbardhau e kan zbulau shiptarët e Maqedonisë …mbas 100 vjetësh Ferid Murati i Llukavicës së Gostivarit e zbuloj VIAGRËN …me siguri pi receptave tona për zbardhim …Po ajo P9 Akademi e Shipnisë kur sheh se për kur ni lesh nuk jan pushtetarët politikanët e shiptarëve në Maqedoni pra RMV (do e shkruaj RMV se po ma kthen Talati prap shkrimin), me kushtetutën e Shipnisë ,Shipnia e ka borxh të kujdest për shiptarët jashtë Shipnisë. Mthotë njëni si une xhi na ka zbardhau sapuni po ato n atë Akademi të Shipnisë krejt gjajti serb ,grek, bullgar, malazez janë …xhi mund tpresësh pi atyne …ene vazhdojmë t çeshim …Po athere do mbrohna vetë …dhe shkunë sot Forumi Rinor ASH dhe AAA te MASH-i të protestojnë …e drejtë ligjore…plus shaum n mnyrë të kulturaume ,ku ene nihere braqave od krushevska republika ene botës u kallxuan se civilizimin e kan me rrënjë pi shiptarëve që vijnë nga ilirët a ato nga pellazgët jo si tjerët nëpër Suedi SHBA xhi gjegin ene libra fetar komplet…djaloshat i shkoçën vetëm kah nja dy faqe pi ati libri dmth nja katër faqe … nuk e doxhën librin..

..A BE VIE NA CAROVSKA i NA ZAEV QE MU KAZHITE KOJ STE Po NACIJA …TIE QE NI KAZHAT KOJ SME NIE …SLUSHNA …dhe kur duheshte në fund të protestës si i ka hije përherë të dorzohet nota e protestës … SI DOJDE POLICIA ,OSTAJ SO POLICIA SI DOJDOA I ALFITE isto kako vo vremeto na MILAN PANÇEVSKI od SAVEZ KOMUNISTA MAKEDONIJE -Vikajte Policija

…mbare ,mbare… a në SHTIP ambasadori bullgar dhe kryettari i Shtipit thanë nuk prajsh punë Bullgarishtja të mxohet në mënyrë fakultative çe baba fakte pa muzikë

…ama për librat ship pra as Abetaren e Unifikuar nuk e lejojnë ..ene abetaren për shiptarët do i shkroje komisioni nji nacional od Milla Carovska çe çasi komisioni xhi vendosi në callat shkolla do mxohet me prezence… ku me internet …komisioni ishte krejt od braqta od krushevska republika ,a nieden od drugite braqa od PROGLASOT slushnavte …Qeveria Zaev bie nëse partite shiptare dalin nga qeveria xhi presin të na thaujn ….nuk ban u tremkan për hegjemonizim t braqave od krushevska republika VMRO ene SDSM do bajkan qeveri bashk po ta shohim a mun e bajn …ku tlan ..Severna Makedonija nikogash Makedonija në NATO ashtë …ushtrija e NATO-s mbrenda n Krivollak…krejt e dijnë se njani homogjenizim lind homogjenizim qetër….nuk i lejojnë…se Rusia ene Kina mjegull presin …pra boll me trika bullgari..o parti shiptarësh n koalicion ..ama mduket jeni t kapt…ZOQI ka zan e lun fiokën shpesh… …a be a e pat ZVK e Parë Artan Grubin do kund… ka hup kijt …po aj duhet ti mbroje shiptarët ..harojeni …muhabete

…abe ni pajtje a ene kto jasht partive jan t kapët…po xhi ndodh me reagimet me universitet… me shoqatat jo qeveritare …me msusët etj ..me BFI ….epo ta përfundoj ama kot nuk e thajrim n Tetovë hallën -hallë majër ije… e nuk i thaujm o majnxho majër ije…..gishti tregues asht i lidht me ni damar qetër…