Muhabete tetovarçe / Shtahi ene VMRO-DPMNE-ja ,asht për rregjistrim..kush nuk votoi pi shiptarëve u ba ma poterexhi…a najsën lojnat…ama ndërkombtarëve xhi tu bajm?!

59

Xhi do e bajsh në det do e hash në krajp….turli tava muhabete …vakija e fundit lojrat jashta Parlamentit me at xhi duhej t ndodhte në Parlament,pra propozimi me ligjin për rregjistrimin e popullatës xhi asht ktau (rezident) ene xhi nuk asht ktau (jo rezidemt) ,pasurive ,ekonomive etj… t çon mendojsh se politikanët shaum të hollë jan ,vetëm se popullata shiptare nuk mer vesht dhe u duken të trashë ( ene nuk kan faj se i votojne çe 30-20 vjet) xhi i bie kur e përkthish çisto ship u duke ka truni janë të trashë …e politikanët shiptarë t votoum për në Parlament për at e kan marë votën pi popullit t jen ataj nuk ishin si Ali Ahmeti (BDI) nuk ishte n votim zarem Artani nuk folën me Talatin ti kallxojte sahatin ,Menduh Thaçi (PDSH) nuk ishte n votim ama kur duhej ta votonte Naser Ziberin e PPD që ishte n thojza n LISTË TË PATRIOTËVE TË ATSH në 1994 e nënshkruar nga SALI BERISHA ,M:TH si qiriu u shkri tu ndajt n Parlament për ta votu NASER ZIBERIN e asaj liste të 1994 për Avokat të Popullit (na falni e mduket e votoi KRIEMINISTRIN E PARË SHIPTAR – ) se krietari M.TH me 11 .02 .2021 ka ni ditë me brat Sahën ?! …. ene BILALL KASAMI pi BESËS me dështimin e premtimit për grafin e dygjuhësisë në letërnjohtime mu duk se kushtzojte ene për inat me gjith deputetin tjetër Fadil Zendelin ja fajtën në Turkie ,pra Bilalli na e ftohi kur duhej ta votojshin ligjin ai nuk ishte n Parlament po na çiti sireta pi Ankare me nënkryetarin e AK Parti ë na kallxoje sa i fortë se asht …au au pa fjal na ka lanë…e tash ma poterxhi… janë ba… me VMRO -DPMNE …liderat …shaum herbapa udhëheqës a poulli dele do thojte Milloshi …ama mduket e kundërta …populli e muer vesht se lojnat mungesat bahen për interesa personale ,jo kombëtare …po kjo nthojza loçka rezervë e LSDM-së ,-VMRO -DPMNE e Mickoskit …pafçire berberi …Mickoski mbajsi erdhi nga Hungaria ( a be agje xhi thojni a asht takau me N. Gruevskin hë…a thau Gruevski i tha se brat Sasho ala ka punë nëpër sudnica …A Zaevi nuk përzihet në gjyqsor ) me siguri marrëveshja e 27 prillit 2017 VMRO- LSDM vazhdon se nuk mund të kuptohet ndrajshe zbutja e Mickoskit për Ligjin për Rregjistrim dhe pranimi vërteton se ka pas marrveshje triraterale VMRO-LSDM-BDI por duhej disa amandamente të VMRO_DPMNE-së të hinin në LIGJIN për Rregjistrim…dhe do zhagitej disa seanca …n loj do hijte ene Levica e cila do e dërgonte në Gjukatën Kushtetues Ligjin …do bëhej tërkuzë por dardha ka bisht …fup opozita shiptare ASH-AAA në votimin e ditë i ngrajti dy gishtat dhe i zajebën treshen LSDM-VMRO -BDI -dhe patericën e LSDM -Levicën kur do dështoje diçka ata Levica do bëhen edhe desnica pra me dy kambë ta hece punën gjoja të opozitës od braqta na krushevska republika (dell od LSDM) … ene pazaret rran n ujë …shtahi muleni të kapim atë xhi ka mbet …me ngrajtjen e di gishtave t opozitës shiptare …kreu i shtetit Kryetari +Parlamenti + Krieministri Zoqi …u zajebën…ama ambasadorja e SHBA BURNS tha e përkrahi Ligjin për Rregjistrim …e tash lojnat nuk mund te bahen ma…jan ndërkombtarët n lojë për zbatim të rregullt …rraj shtrembët fol drejt askush nuk e mohon se ni pjesë e deputetëve nga LSDM -BDI nuk e votoi Ligjin për Rregjistrim por nuk i bënin dot numrat 62 me qëllim …p.sh.. në votimin e parë dy-tre ditë më parë 59 vota u mblodhën … masalla n shkall shëndeti n ball

çe ene pak video për do muhabete ma nalt që vërtetojnë gjoja gajlen e krerëve të shtetit

https://www.youtube.com/watch?v=8e3MJ2jhqO8