Muhabete tetovarçe/ Pajtohemi me BDI – Nuk do ta lejojmë Selën dhe Gashin që t’i detyrojnë shqiptarët t’ju dërgojnë byrek maqedonasve ?!

299

A u besohet mereni me mend kto partitë e vogla janë ngrajt nkamb dun Bdi-së tja marin bukën dhe privilegjin 20 vjet e thot vet Bdi-Dui. BDI-Dui thotë Maqedonve nuk do lejoje që Sela dhe Gashi tu çojnë burek burek mund tu çoje vetëm Bdi-Dui dhe pikë .PIKË.Pra koha ku Musa Xhaferi,Ejup Halimi,Blerim Bexheti, Talat Xhaferi, Teuta Arifi,Artan Grubi-Xhajiçi,Bujar Osmani-Pacienti,Nevzat Bejta karatisti me crni dan
24 , Xhevat Ademin-e thejrin nTetovë Kauboi revolverashi ,çfar kauboji i hupi colti,Arber Ademi -Ministri me katër sy dhe Kreshnik Bekteshi – e bëri ministrinë vin-vin ,hanin petlla (nTetovë u thojnë petlla) e kta për inat tetovarëve hanin vetëm strazhki mekici çfarë kohe ishte koha e alltajt ,kur haronin i thonin dajës Fazli ose Alisë mendoj shoferave ej te strazha mekicet mo i haroni mbare se do na idhnohen kta VMRO-istat. …etj që administratorët i detyronin edhe kaishat ti hiqnin po kishte nevoje partia se nuk ua ngrente telefonin Brat Sashe,do idhnojm Brat Sashen sa na ka shpëtu prej kaznave ,vocat kush na i shpëtoi.Pra ky recept është i patentum,nuk mund tua vjedhësh patentimin se pagujsh te sudi nStrazbur gjoba.Sa kan hjek njen sae mxuen shkojshin ka dy herë të kçi kto t VMRO deri sa e mxun punën vetëm Musa e di xhi është tët pajlle mushka ene Brat Sasha Mijalkovi tet paraqitet A be ovie tvoite shto meshat burtek so hamburger,pa bijshin hamburger me xhizë ,pa gabojshin n vend t mirshin burek me mish mirshin me xhizë nuk e dijshin kto t Kërçovës se se në Shkup ka burek me spanak ,me kompira,me çepë na falni desh rrijta çepë hin te bureki me mish ,ama ene burek me lakna ka ,a keni hangër burek me groshë Tetove .Ne nTetovë do protestojmë me va marë këto punë BDI-së .Leni be vlla rahat MUSA deputet le bëhet tash do hape firma plati na vrata burek do punsoje BDI 25.000 të tjerë më falni rrejta kah 25.000 denarë rroga .po xhi se urrejta pare nuk u mora .Deklaratë më leshe se kjo e bdi-duit është ajo për mbjelljen e bagremave në Xhermë çisto e trandme me elektoratin a nuk folën për hidrocentralet asnisend .Le tna roje partia ene Bdia -Alia…

Image result for burek

Image result for burek

Image result for burek
Image result for burek