Muhabete tetovarçe / Mos va ndajm zanin Bashkia e lajti rrethin te plloshtadi…çaç për sot …ene shkun nshpaj…siretat bakshish për NKP

319

Kah sahati 3 alla turka mbas dreke sot e martë 17.03.2020 uxhum Bashkia me traktora me puntorët …shtahi nuk hijm a kan puntorët e shkretë…vendime a kontrata a i kan marë pllatat,…me randsi Bashkia doli ta laje a ta dezinfektoje pra a i patë ishin te rrethi… ,mos thojni se nuk ishin .A be kjo xhi ndodhën n bashkinë tonë kurkund nuk ka ..shefat i bën siretat ne kto sireta ua apëm falë….kaq me Bashkinë…

Abe mendja tet luje …Vlon Tetova nuk kije ni dert ku ta kajsh çajtoret nuk punojnë, kafet nuk punojnë …Ku ta marëm vesh as ni lajm pi molla Sulës do vkate ezani në xhamajë po xhi se nuk do kese xhematë ,si ezan a da ndajme qe ta dijme kur asht sabahi ,dreka ,akshami …. a nuk do vkate …xhi nuk do falen hajde korona virusi ene Turkia ene Kosova ene Shipnia ok nuk do ffalet …. …ama ezani xhi pengon se vkatën ,xhemati muslimi mund të mos vaje ….ame do shohëm…da matim a do bijnë ene çangat …Kjo me gripin Corona Virusi ok në rregull…ama kjo me poltikën nuk i vajn era .demokraci ..zgjedhje nuk do kese …. parlamenti xhi e kontrollon qeverinë nuk mund t mblidhet ..era be vajn a nuk e ndajni a hundët e zanta i kini …Putini u bë krietar si Tito…i përjetshëm …mos xhelozon ene SDSM dhe smetajtesh sa kollaj u moren vesh me VMRO- të,mduket se do na ngjulin prap …Xhi ka shpaja e kallxon caulla përjashta …do presëm ene do ni dit ama rrejni gaditu Corona Virusit politik…a be folin kto tmdhijt …do u kallxoj ene do ni dit pse mhini nvesh ni muhabet se …kurgja …renë kana kanë…ama kriesore paret nuk va mora për renën