Muhabete tetovarçe / Fenomeni Zaev driblatën me BE për regjistrimin,grafën etnike,taksat për Bashkinë ,vaksajnat…ama …nauk asht bash çashtau …dardha ka bisht ?!(fakte+video)

69

1 )

T najsim pi te Bashkitë a da e sosim me Bashkinë e Tetovës , qerat muhabete ndërmjet si te hamburgerat ….A be jo fiqiri po e ne vuxhuti do na lane me këtë krajeministër ,ama xhi nuk folën ,ni llaf n Përcë ni llaf n Llërcë thaujn tetovarët ,xhi çisto ship i bie kurkund nuk kapën n stanicë …njeri nuk e mba llafin i ndodhën për situata t randa kur rrenë ene me kuran lejohet rrena kur shpëtojsh situatën tande …ama nauk sicallin muhabet …po line …ka zanë ti mcoje ene kto tonët …mthotë njani pi t partive …politika ashtë kurvë ,ama ene kurva ka masllahatet e veta …xhi i bie kur e përkthijsh situatën …ÇIM ZINE USTA LLAZHE thotë Mickoski …për Zaevin ..

May be an image of 1 person, eyeglasses and text

.mereni me mend pi 80 Bashkive në Maqedoninë e Veriut ,kto partiat xhi e udhëheqin dërzhavën kanë nja 88 % komuna nën viti …dhe krejt ama krejt janë me borxhe milionshe në evra …po para nja dy vjetëve a nauk ua pagujti …xhi u ba …xhi u pagujt …tatari nauk e mer vesht ….ene shtajhi ma moderno ajde tu ndihmojm se vajn zgjedhjet lokale do va ngulim popullatës ti paguje më shtrejt taksat komunale …i përmendën do situata si te prallat e 1001 netëve … raste boshe …çashau kana n evropë…xhi thaujsh ZOQI …Ok ene pse nauk asht OK ..kur kana ashtau n evropë pse nuk dërgon si evropa do kandi pi kryetarëve nëpër burgje …pse ataj te përgjegjsia nuk zbatojsh evropën ,pse rrogat nuk i ban si n evropë …a papunsia e madhe …ene rrogat kurkund me përqindjet e rrogave të evropës …nauk përputhen ( nauk foli për emisionin )..kankemi vend pretend për BE …ti zbatojmë dënimet evropiane a rrogat m tulta se n Serbi…haraçi xhi do tna përgadite e ka emnin modern taksa qytetarëve …a merni me mend Bashkitë e Tetovës dhe Ohrit me borxhe rekorde …kurxhë be nauk asht ajo IGRALE DELIJE …ene kurkush nuk mba përgjegjsi…kursem punë caullësh ashtë borxhi xhi e kan krijau Bashkitë …

Për regjistrimin Zaevi do tna driblate si Messi ama do e zëmë n lakna me 28 shkurt 2021, ambasaorja amerikane Burns në Shkup nauk doli kot e kot ktyne ditëve te televizion Kanal 5 ene i çoj selam

ndërsa Zaevi mendon se me deklaratën që njofton harmonizimin me rregulloret evropiane për përkatësinë etnike në letërnjoftimet do e përdore ene te regjistrimi i popullatës ,pra ni udhë e dy punë se grafa etnike dhe feja janë te regjistrimi ama grafa etnike te letërnjofimi ene mendon nëse nuk ka graf për letërnjoftim automatikisht nauk ka ene te regjistrimi pra me ni gur dy muhabete do i lëvize

por ama eurokomesarin Gir dhe nëpërmes tij edhe Zaev driblerin e kundërshtoi deputeti i Besës Kastriot Rexhepi në emisionin Stadion të Kanal 77 nga Shtipi radio nacioanale për territorin e RMV -së në minutën 6 e 41 …po Maqedonia nuk ashtë hala në BE as xhi kina marë statusin për bisedime në BE dhe duhet të regjistrohemi në grafat e letërnjohtimeve me etnicitet …kur di vaje vakti atëhere mund t bisedojm

po xhi t thaujm ne n Tetovë për vaksajnat pele kur do vajm nrend ku e dijsh ndoshta në vdorën qetër 2022…ama se Zaevi për di ditë i ndron mendimet çe baba muzikë …no koment

e shtajhi ka fundi pak për Bashkinë e Tetovës …ama direktorin e auitobusave urban e zgjodhëm ene ate pi braqave od krushevska republika epo zgjedhjet i kina në 3 Tetor 2021 Alia e tha Talati i paska thanë vet, e jo nëpërmes ZKRPRMV Artan Grubit …ene dikush mendon se pa votat e Braqave e Krushevska republikës nauk mundet të zgjedhet kryetari i ardhshëm i Tetovës …abe nauk mundet …si nuk mundet …mundet …ene atë direkt në raundin e parë …bile edhe këshillin komunal e zgjedhim pi n raundin e parë ama të jemi bashk me ni kandidat ..ene miren vesht për listat e këshilltarëve kush sa ka pas vota në zgjedhjet e fundit komuale me atë përqindje çe baba muzik[ë ene Çao Xhaci….e kjo nauk bahet se do liderçiça jan shkraujt te tefteri i Zaevit n duqan ene jan borxhli ….ene unë jam ba çaç i mençëm se me ni intervist të imagjinaume me Tutti i kallxoj se si duhet t përgjigjet për Zonën industriale 57-A që u ba Zonë ndërtuese KID JELLAK …Tutti kësaj pyetje sën di hikish mbae mend se dikund gjatë kampanjës nëse kandidohesh do të zateke pi gazetarëve kjo pajtja si u shëndrau athere çe n stilin e muhabeteve tetovarçe që unë i kam shkruar (pjesë -pjesë nga intervista e imagjinuar me Tuttin )

…ndërsa sa I përket KID JELLAKUT ky propozim ka kaluar në Këshillin Komunal,pse e kaluan,pse e votuan këshilltarët a mos i detyrova me zort ,Këshilli komunal është parlamenti i qytetit ,unë e kam për detyrë ti zbatoj vendimet e Këshillit Komuala ,në të kundërtën është vepër penale dhe gjithë ata që kanë dëshmi tjera askush pra as opozitën nuk i ndal të shkojnë në prokurori me fakte ….por është interes edhe i Tetovarëve ndërtimi I KID Jellakut pasi nuk pati të interesuar për ta blerë të tjerë për veprimtari tjera ,pse nuk e blen Tetovarët si e blejtën Qendrën e Tetovës …a unë mos i ndala dhe tash kur ndodhi dhe erdhi si opcion ndërtimi …krejt në këmbë …Tutti kështu …Tutti ashtu …Tetova do të gjallërohet dhe ka dobi sepse aty gjatë ndërtimit do gjejnë punë edhe shumë firma tetovare me puntorë tetovarë që do hanë bukë edhe shumë familje tetovare ,pra ata do kryejnë punë të ndryshme profesionale…pse jo  edhe qytetin do e bëjmë më të bukur …pra do e ndalim ikjen e zanatçinjëve nga Tetova …ndërsa sa i përket asaj se nëse munden ministrat në qeveri …pra ata që sjellin investitorë të huaj të kenë hise në përqindje sipas ligjeve …dhe pse më jeni turur …a u thash në fillim se Këshilli Komual është Parlamenti a kryetarja e komunës është si Zaevi pra kjo është me ligj e rregulluar…