Muhabete tetovarçe / Abe a e ndajtët xhi tha najpi jonë Arben Taravari- BDI ka ni hermafrodit ,nuk asht kal,por me dy gjini…flm Beni najpi i dajxhës ishalla i kputish çish në rundën e parë(video pas 1 orë e 4 min ,)

616

lajmi interaktiv(tetovarçe)

Të lujsh mastrapalla me tetovarët ene bithpamukët ta aplaudirin kjo mund t ndodhe vetëm n vaktin e BDI-së xhi e ka kontrollën e milicisë ,gjukatës ,ene inspektorve të dbk -së .Po nuk asht Tetova vetëm ato xhi punojnë në administratë ene Teuta Ariffi u jep ka ni rrogë pi pareve tona xhi na i mer dërzhava pi porezave ,izvrshitellave (përmbarusve ) ene turli far inspekcijash ene ua jep grave,burrave t atyne ,caullve -moullve…xhi i ka rreth viti …dilni saunde nëpër shehër ene do ndajni era kanilizim , janë mbush pi shajnave me ujë xhi rranë pa ndërpre kit javën kanalizimet voto blertë …mbare tu vaje ktine alamet patriotave xhi ka n javë 250 tetovarë dhe të katundeve t Pollgës najsen për kurbet ikin pi fukarallajkit .Po Teuta Arifi , Ali Ahmeti ,Artan Grubi ene tajfa e atine a ka ni çind gjoja kan, xhi bajn si t hutom mbas 100 miliona euro ta baje sicalli pi pesëshes ose kto xhi jan n administrat te Teuta me kakrejt t punsoum ene ka ni kontratë të shllajshët pi Teuta Arifi .ta gzojn ..ku mbeti ktou edukata fetare,nacionale,njerzore …e pusto shiptaria ka thënë Gjergj Fishta ka mbet në gra.. …burra t mdhi aplaudirin Artan Grubin po me xhi e meritoi a pse xhi i trandi jarët me Tetovarët.u foli tetovarçe me theks gjakove..Dhe sonte najpi i Tetovës Arben Taravari respektoi vendlindjen e nanës së vet Tetovën ene ia palloi ni muhabet xhi Ali Ahmeti po se po da mbaje mend …mos folim për Artan Grubin xhi njen sa t jese xhalll da mbaje mend, ene kur do shkoje pi politikës do lujnë jarët – BDI ka ni hermafrodit ,nuk asht kal,por me dy gjini…Flm najpi i dajxhës xhi na dole zot se kto t BDI-së përveç me Sërbinë ene me Rusinë na erdhën edhe n Tetovë në Shik Jellak… Zoti trujt o Arben Taravari…E shtahi radhën e ka vota e tetovarëve sepse ene ju xhi mirni pare nga Teuta Arifi ka tre rroga duhet t skuçeni…vajn ditët e ndryshimit dhe poplli do tu leçise…ju dijni …votoni kë të doni …ato xhi e ndajn veten tetovar ta dënojm Teuta Arifin me datë 17 tetor 2021..Tetova ka Vullnet Murselin