Menduh Thaçi /Nuk po dal në Kuvend, do të duhet ta grushtoj Apasievin

286

Kreu i PDSH-së Menduh Thaçi në Debatin e Klanit kritikoi bashkëpunimin e partive shqiptare me PartinëLevica

Sipas tij, diskursi i kësaj partie tregon se sa antishqiptare është.

“Levica nuk e pranon pavarësinë e Kosovës. E majta kërkonte një dokument ku ai shkruante shqip. ka thënë Thaçi.

Ai shtoi se nuk është paraqitur në diskutimet në Kuvend dhe se lideri i Levicës , Dimitar Apasiev duhet të rrihet.