Laboratori LAOR ,uron PENSIONISTËT dhe të moshuarit me rastin e 1 Tetorit, Ditën Ndërkombëtare të të Moshuarve .

53

Laboratori LAOR në bashkëpunim me Shoqatën e Pensionistëve të Tetovës, me rastin e 1 Tetorit, Ditës Ndërkombëtare të të Moshuarve javën e ardhshme (nga e hëna, me datë 3 Tetor deri të premten, më datë 7 Tetor) organizon një aktivitet ku do ju ofrohen analiza të gjakut (paketa LU1) pa participim të gjithë të moshuarve të cilët kanë një udhëzim nga mjeku amë për në laboratorin LAOR.

Ky aktivitet një javor organizohet për t’ju dalë në ndihmë të gjithë të moshuarve të cilët në këtë kohë të krizës financiare duhet të vazhdojnë të kujdesen për shëndetin e tyre.

Të gjithë pensionistëve dhe të moshuarve ju urojmë 1 Tetorin, ju dëshirojmë shëndet të plotë e ditë të qeta, dhe i ftojmë që me një udhëzim nga mjeku amë të vijnë e të bëjnë analizat e tyre pa participim, në këtë laborator në rrugën 29 Nëntori, numër 21.