Ishalla nuk ka tollovi në raundin e dytë , se krejt punojnë për krejt , nuk duhet besuar VMRO-DPMNE-së dhe LSDM-së.?!

59

Lajmi interaktiv

Tetova këtyre ditëve është bërë Kazabllanka e viteve 1940-1945 .Shërbime ,agjentura shëtisin e zbresin dhe lëvizin posaçërisht në atë që quhet QENDËR E SHQIPTARISË NË MAQEDONI -TETOVË. Çuditërisht shqiptarët mund të bëhen pre e manipulimeve të liderëve të tyre të cilët me kush e di kënd këshillohen ,sipas asaj që ndodhë në teren duket se vetëm me popullin jo.Pse gjithë ky interesim për Tetovën dhe kandidatin e saj .Tetova në nJë 10 vjeçar të afërt për shkak të pozitës gjeografike por edhe klimatike do jetë urë lidhëse e dy shteteve shqiptare dhe e korridorit 8 .Tek priten investimet e mëdhaja don nuk don Zaevi ose Mickoski i cili prej kur luajti lojën kukamëshehës me kandidatin Vullnet Murseli nuk ia dha votat edhe pse premtoi por i shpërndau me të tjerët tregoi qartë se ata në një të ardhme të shpejtë do jenë njësoj si Zaevi pra pengesë e mosinvestimeve dhe koçitjeve pa le të jetë edhe për një katërvjeçar vonesë .Pushteti aktual në Maqedoni nga blloku maqedonas përfshirë edhe VMRO-DPMNE -në si opzitë e kanë të qartë se BE dhe finansimet nga ato do jenë vetëm nga sfera e infrastrukturës . Korridori 8 do nuk do ZAEVI ose Mickoski nesër do bëhet, edhe që nga viti 2004 vonohet patjetër të kaloje nëpër Tetovë edhe ,gazifikimi ishalla jo rus po TAP nesër do bëhet edhe rrugët e shkurta me hapjen e Tunelit në Malsinë e Sharrit do shkurtojnë rrugën për në bregdetin shqiptar për orë të tëra që do jetë më rentabil edhe për Bullgarët edhe për shtetasit e Maqedonisë ,kjo do përcjellë edhe zhvillimin turistik të Pollogut që kuptohet benefitet do i gëzojë edhe Kosova sepse është pjesë e kulaçit të investimit … .Pra Maqedonia e Veriut nga BE nuk mund të merë lekë tjera përveç temave infrastrukturore NË TETOVË SITUATA DUKET MË E PAQARTË… KUJT TI BESOSH TË PAPËRCAKTUARIT DO E KENË RËNDË ….,pritën nga BESA QË DERI MË 29.10.2021 TË LËSHOJË QEVERINË SEPSE ZULLUMI I MADH ËSHTË QEVERIA PRA ZAEVI, ATA PËRKUNDRAZI LUAJNË NË DY KARTA ..NUK NA BINDËN ….Nëse nuk fitojnë vazhdojmë me të vjetrën …mbesin në qeveri …e paparë …ama krejt partitë shqiptare luajnë njësoj edhe ASH në vende të caktuara…Alternativa mbetet e vetmuar …mos të flasim për BDI-në që mendoj se luan edhe me LSDM kuptohet, por bën ashikni edhe me VMRO-DPMNE me ndërmjetsim të Grujevskit .Përfolet Kërçova se mund të humbet dhe të ketë tollovi ,poashtu tollovi mund të ketë edhe në Dibër ani se duket e thjeshtë,poashtu në Strugë në Tetovë kuptohet kur ndalesh e mendohesh kujt i shërben kjo …përveç Zaevit askujt tjetër nuk i intereson sepse ai si humbës në gjitha ato komuna kërkon arsyetim poltik duke krijuar mjegull dhe luan me krejt botën në këtë Kazablankë për të shpëtuar karrierrën e vet politike por edhe biznesore .Që të mos e zgjasë , ashiqare votimi i të dielës është INTERES MATERIAL MOMENTAL KËTU NUK BËHET FJALË PËR INTERESA NACIONALE …ISHALLA NUK KA TOLLOVI

P.s. shikoni si varijojnë deklaratat e poltikave shqiptare sipas interesave këtu në RMV