Furkani i vuri zjarrin kryebashkiakut të Butelit: Kjo rrallë shihet nga një gazetar në Maqedoni (Video)

53

Pasi disa ditë më parë ai e kapi kryeministrin Zoran Zaev në një vend të ngushtë, tani gazetari “TV KLAN”, Furkan Saliu, bëri një sallë të kryetarit të LSDM -së në komunën e Butelit.

Nusja për kushëririn e parë të kryetarit aktual dhe kandidat për kryetar të ardhshëm të Butelit Velimir Smilevski Suzana Dimishkova është e punësuar në komunë në vendin e hapur për shqiptarët-nëpunës për likuidimin e kontabilitetit financiar dhe operacioneve të thesarit.

Nuk ka asgjë të çuditshme në Smilevski, sepse nusja mund të jetë ndier kështu.

https://markukule.mk/%D1%84%D1%83%D1%80%D0%BA%D0%B0%D0%BD-%D0%B3%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B0/