Furkan Saliu / Zë ngushtë Femi Jonuzin zëvendës drejtorin e burgut të Idrizovës . Pse nuk je në vendin e punës (video). Po ZKPRMV xhi bante atej … ?!

115

Lajmi interaktiv

Furkan Saliu pa komplekse pyet Femi Jonuzin zëvendës drejtorin e burgut të Idrizovës . Pse nuk je në vendin e punës (video). Po o Furkan ZKPRMV Artan Grubi xhi bante atej…kur Zaevi shkon pse mos shkoje ZVKPRMV Grubi Artan …ja majkata …po ta pyetish Anti-korupsionin ata do thonë në kuadër të punës dhe gazetari i pyeti nuk kanë qenë në promovim …se ata nuk shkojnë atje me vetura zyrtare …asnjëherë …po taxit nuk u erdhën ene ja fajtën me limuzinat …O Furkan më shumë çehrja i shkoi Tigrit 2 të BDI-së Bushit Nazim …se po e pajsish …xhi bante ataj …

ato qerët shiqir mu xhi nuk më pajti ene çeshnin në mënyrë ironike …herën qetër o Furkan pajti a i kanë marë të dy vaksinat …se pi nji tetori të dijat duhen …se sa pash maskën vetëm taj e kishe

=================================

lajmi aktiv që qarkullon

https://www.facebook.com/FurKlan

Во работен ден, наместо на своето работно местo, заменик-директорот со партијата во кампања. Отсуството од работното место било оправдано…

😂

Në ditë pune, në vend se të jetë në vendin e punës, ai me partinë në fushatë. Mungesa paska qenë me arsye…

🤓

Edhe iu thosha, rrini në vendin e punës, leni fushatat… Jo nuk po i lëmë. Rrini be! Jo nuk po rrimë. Ani, mos rrini, ejani pra, ama edhe unë do të vijë.