Deklarohet aktivisti, Arianit Xhaferi/ Protestat kundër shtrenjtimit të çmimit të energjisë elektrike do të vazhdojnë

385

“Të koordinuar bashkë për protestat dhe veprimet e mëtejshme në lidhje me shtrenjtimin e energjisë dhe problemeve tjera në këtë temë, sot në Tetovë u takuam këshillat organizues të protestave në #Tetovë, #Shkup, #Gostivar, #Dibër dhe #Kërçovë. Edhe pse anëtarët nga #Kumanova nuk ishin fizikisht të pranishëm, ata janë të gatshëm të koordinojnë gjitha veprimet e tyre sipas asaj që jemi dakorduar sot në Tetovë. Po punojmë në ndërkohë në mobilizimin e Strugës dhe Manastirit.9 ditë pune afat ju ka mbetur… me Shafi Ajdini, Ardit Dede, Zeko Arta Banushi, Krenar Osmani, ILir Çeri, Rashit Emini dhe Brezar Dibra”, ka shkruar Arianit Xhaferi nga organizata Eco Guerilla