22.3 C
Tetovo
E shtunë, 1 Tetor, 2022
Ballina Contact

Contact

Contact Details

Telegrami.mk

Tetovë, Macedonia

Tel: +389 70 519 504

Email:  [email protected]

Send us a message!

    LATEST POSTS

    Qytetarët në Maqedoninë e Veriut përballë rritjes së çmimit të bukës...

    Qytetarët në Maqedoninë e Veriut  gjenden përballë rritjes së vazhdueshme të çmimit të bukës dhe të miellit në vend.
    - Advertisement -