Çamëria frymon edhe në Tetovë

42

Tetova sot u gdhi e mbushur me pankartat Java e Çamërisë, nga 21-27 Qershor në Maqedoni po zhvillohen aktivitetet per Çamërinë.Ashtu si Shkupi edhe Tetova sot ishte mbushur me lajmërimet per aktivitetet për Çamërinë.

(në foto historiani Arben Llalla i cili vepron dhe jeton në Tetovë,marrë nga adresa e Facebook-ut te tij)

Çamëria frymon në Tetovë