BDI dhe Artan Grubi reprezent të shqiptarëve në Qeveri -Kushtrim Ramadani flet: Për dy ngrohtoret e tjera të Shkupit janë ndarë 18 mln euro, për ngrohtoren e Çairit as 18 euro

91

Lajmi interaktiv

Edhe dihet ,edhe pritet më keq www.telegrami.mk solli një material se si pjesa shqiptare këndej Vardarit do të mbetet pa ngrohje ,e pse bash këndej Vardarit , e jo andej Vardarit , po sot Kushtrim Ramadani ,dikur në KRRE dhe njeri i Ali Ahmetit i besueshëm ankohet a haron se BDI dhe Artan GRUBI -i vetëquajturi GURU baba janë reprezent të shqiptarëve në QEVERI .Drrejtori i ngrohtores “Shkup Veri, sonte në “10 minuta” në TV21, u ankua se ngrohtorja që ai menaxhon nuk është përfillur nga Qeveria. Ramadani tha se ai i është drejtuar personalisht qeverisë, ku edhe pse gjysma e ministrave janë shqiptarë dhe një pjesë e tyre jetojnë në Çair, nga aty nuk ka marrë përgjigje. Ai thotë se nuk është normale që dy ngrohtoret e tjera të Shkupit, me rreth 64 mijë konsumatorë, të marrin ndihma në vlerë prej 18 milionë euro, ndërsa 500 konsumatorët e Çairt të lihen në harresë dhe mos marrin as 18 euro.

https://telegrami.mk/a-do-te-jene-500-amviseri-ne-butel-cair-dhe-topansko-pole-pa-ngrohje/

Lajmi aktiv që qarkullon

https://lajmpress.org/ramadani-per-dy-ngrohtoret-e-tjera-te-shkupit-jane-ndare-18-mln-euro-per-ngrohtoren-e-cairit-as-18-euro/