Arte Fakte / Po do hupe Teuta Arifi… normal… kur nuk e ngjojn t vetët.Krietari Ali Ameti ene ZVKPRMV Artan Grubi ta kishin lexo Proglasin e Teuta Arifit a do shkojshin ta hapin fabrikën n SARAJ ?!

63

lajmi interaktiv (tetovarçe )

Teuta Arifin cauc mahalle e kimi (tiktok varianti) sot e shkraujti ni status -PROGLAS në FACEBOOK …(si Proglasi i Krushevska Republikës,bile ma i fort… KABINETI ENE TEUTA ARIFI E KAN BA )

PTU-PTU-PTU demek nauk vlen ky PROGLAS për Ali Ametin,Artan Grubin,Blerim Bexhetin ;Fatmir Etemin e PDSH-së(ki xhi lipën atej,aha i ka ardh shoçi Zaevi…me demek zerzelja( tërmeti) do bere …kana ba BDI …ene DR ishte…)

Grubi: Кlimа e mirëbesimit dhe bashkëpunimit me afaristët, mundëson një shtet të zhvilluar dhe të barabartë për të gjithë

A be Ali Ameti njeri historik a e dini sa i do shiptarët …ene i respekton…çuditem si e ngjoj ZKPRMV Artan Grubin ene shkun n Saraj (ama me siguri nuk kan pas intrnet n Saraj nuk e kishin lexou Proglasin e Teuta Arifit) ta hapin fabrikën .Se për patriot nuk ka n shiptari ….për jet ma tmajr… a nuk i çoj kejt rinin n Gjermani

May be an image of 1 person

Po do hupe Teuta Arifi… normall… kur nuk e ngjojn t vetët…( e kan ditë se nuk ka kurxhë pi Proglasit ) se qerët ene ma hiç nuk kanë për ta ngjou..VULLNET PËR TETOVËN ka …TETOVA ka VULLNET MURSELIN (këtë xhi e kimi cauca e muhallës andra ma nuk shef nuk ka VULLNET …e po do hupish oj Teuta Ariffi…BDI në panik …do hupin Tetovën

May be an image of 1 person and text that says 'NE LE'
Po si mos ese n ball…për patriot vetëm Alia i shkon … për pak dojte dale tashohin shkupjant se asht baba … tu kan Alia atej….ama vetëm pak vetreklamë …vetë dora vetë ZVKPRMV Artan Grubi për inat Zaevit ….hipi n bin …se Zoqi katunari i Murtinjos nuk e mur n Tiranë ta bëjte ni selfie me Merkelin …ani Zoqi ani ama i mungon do vaje Edi Rama n kampanj…….ani Zoqi ani Zoqi do kalojsh ka udha jeme …
May be an image of 1 person and standing
Au be ataj asht ene Blerim Bexheti (aha o Blerim cello siretin ma posht Alia maneken… lishtau pak ….

çe ene shoçi i Fatmirit Etemit … Krajeministri Zoqi….

May be an image of 6 people and people standing