Artan Grubi ZVKPRMV paralajmëron: Peace Festival më 13 gusht në Shkup.Pse jo ,kur Shteti në RMV funksionon si OJQ.?! Kur ka Prishtina ,ka Tirana ,pse mos ta ketë edhe Shkupi. PIKË!?

67

Lajmi interaktiv

Jemi dëshmitarë të turli farë AHENGJESH ,turli farë sponzorimesh nga Shteti , turli farë manifestimesh, që kur të hyjshë në brendi ,del se Shteti merret me aktivitete OJQ-ësh. Problemi i tyre .Posaçërisht do mbahet mend 20 vjetori i formimit të BDI-së dhe festimi në Tetovë.Pa marë parasysh se nga BDI nuk ia thuajnë as Ali Ahmetit as edhe Artan Grubit ,nëntoka politike e tyre pra e BDI-së thotë kurë më poshtë në sytë e qytetarëve.E pse nuk ua thuajnë është çështje bythëpambukëllëku,Musa Xhaferi e kishte për BDI-stët në Tetovë,vetëm për ta ,mirëpo nuk duhet haruar se BDI gjendet ende në Qeveri dhe interesi material,tenderet, ose punsimet vazhdojnë të mbesin aktuale .Kur mundet në Kosovë -PRISHTINË festivali Sunny Hill më 4-5-6-7 Gusht 2022,dhe i njëjti në TIRANË 25-27-28 gusht2022

A be xhi thojni ju dy kryeqytetet PRISHTINA dhe TIRANA , ARTAN GRUBI baba i OJQ -ëve në RMV e organizon vetë HU BABA VETË,ndërmjet dy festivaleve . Pse jo ,kur Shteti në RMV funksionon si OJQ. ?! Kur ka Prishtina ,ka Tirana ,pse mos ta ketë edhe Shkupi. PIKË!?

telegrami .mk

P.S. O Artan po ndërmjet atyre dy festivaleve pse nuk e solle me të njëjtat para të festivalit që paralajmërosh se do mbahet në Shkup ,pra PJESMARRËSIT e SUNNY HILL FESTIVAL në SHKUP …TRE KRYEQYTETE SHQIPTARE I NJËJTI EVINEMENT ?! (më fal një ABETARE të UNIFIKUAR nuk e sollëm në RMV për 20 vjet të pushtetit të RILINDASIT TË FUNDIT ALI AHMETIT (kështu e thotë Isak Sulejmani -baballëku i A.A.) ,e lëre më kur janë në pyetje finansimet nga sMinistria ,O Artan Grubi po ta bësh që të jenë pjesmarrësit krejt nga RMV ,nuk do merem MË me ZVKPRMV, atëherë ndihmoe rininë muzikore shqiptare në RMV .OK E DI SE NUK MUND TA BËSH .?! Me muzicient jashtë RMV ndryshe veprohet ,këtu do të turen OJQ e Bllokut maqedonas dhe do ti përmendin edhe qindarkat .Vetëm mos e organizo në Saraj te Treska sepse afër është për Te dhe GV …çka mendoni a do ketë nga OPEN BALLKAN muzicient ?!

lajmi aktiv që qarkullon

https://www.pacensure.com/grubi-paralajmeron-peace-festival-me-13-gusht-ne-shkup/