Artan Grubi: Ne e bëmë gjuhën dhe flamurin për çdo shqiptar se kështu na mësoi Ali Ahmeti

26

Bashkimi Demokratik për Integrim, dje në mbrëmje në Tetovë ka mbajtur konventën në të cilën janë promovuar kandidatët nga lista e këshilltarëve për Këshillin e Komunës së Tetovës. Aktivistëve të BDI-së dhe të gjithë të pranishmëve iu drejtuan kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim z.Ali Ahmeti, zëvendëskryeministri i parë z.Artan Grubi dhe fituesi i listës për këshilltarë z.Faton Ahmeti. ka kërkuar mbështetje për Listën e BDI-së për zgjedhjet e 20 gushtit.

Ne e bëmë gjuhën dhe flamurin për çdo shqiptar, Universitetin e Tetovës për çdo student, kopsht dhe spital për çdo qytetar, sepse kështu nuk mësoi Ali Ahmeti dhe do të vazhdojmë me të njëjtin përkushtim, bashkë me kolegët e mi. . Ne do të qëndrojmë në krah të Faton Ahmetit dhe këshilltarëve për të realizuar projektet dhe për të ndihmuar administratën që të dalë nga pavarësia dhe nuk duam ta shohim në zgjedhje të reja, tha ndër të tjera Grubi.

“Ne do të demonstrojmë me mbështetjen e listës sonë dhe të gjitha projekteve të komunës së Tetovës sepse të gjithë e keni vërejtur se nuk ka kaluar ende një vit dhe çdo promovim është bërë në projektet që i ka kryer Qeveria dhe administrata e BDI-së në Tetovë. Kjo nuk na pengon aspak, le të vazhdojë kështu deri në fund sepse ne po i bëjmë projektet për njerëzit e tetorit, ashtu si të mirat që bëmë për Tetovën dhe Maqedoninë e Veriut, ia bëmë gjuhë dhe flamur. çdo shqiptar, Universiteti i Tetovës për çdo student, një kopsht dhe një spital për çdo qytetar sepse Ali Ahmeti nuk mësoi kështu dhe ne do të vazhdojmë, me të njëjtin përkushtim bashkë me kolegët e mi do të qëndrojmë pas Faton Ahmetit dhe këshilltarëve. për të zbatuar projektet dhe për të ndihmuar administratën të dalë nga pavarësia e saj dhe ne nuk duam ta shohim qytetin në zgjedhje të tjera si rezultat i padisë. Ju ftoj në këto ditë vere dhe ditë pushimi, të angazhoheni dhe përkrahni Faton Ahmetin dhe të tregoni se si një parti si BDI di të menaxhojë komunën, shumica absolute në Këshillin e Tetovës nuk do të lejojë një aventurë të përsëritur, por do të sigurojë përkrahje për Tetovën sepse këtë nuk po e bëjmë për administratën por për Tetovën, në emrin tim dhe për Fatmirin, Naserin, Bujarin, Kreshnikun, Jetonin, përkrahni këtë listë të mrekullueshme sepse ia treguat Ali Ahmetit dhe ai ua dha këtë listë dhe për 20 gusht ne do ta mbështesim këtë listë”, tha në prezantimin e tij zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi.