Arianit Xhaferi / Teuta Arifi sa të zyrtarizojë kandidaturën,deponitë dhe shumë të zeza tjera do ia bëjmë publike

59

Teuta Arifi kërkon t’i tregojmë ku janë deponitë… Unë do ja tregoj asaj dhe të gjithëve sapo ajo të zyrtarizojë kandidaturën 😃 dhe jo vetëm deponitë, po edhe shumë të zeza të tjera të cilat ajo mundohet t’i mbajë të fshehura nga qytetarët, e që janë interes publik… dhe, për të shuar kurreshtjen e saj dhe të mercenarëve të saj në facebook, shumë nga informatat i kam marrë nga njerëzit që punojnë në komunë, punëtorë të ndershëm, njerëz familjarë që nuk e aprovojnë harramin e Teuta Arifit 😉