Arianit Xhaferi / Personat që dalin pozitiv me Covid19 duhet të qëndrojnë në izolim minimum 10 ditë.Teuta Ariffi në mbledhje…

40

https://tetovoinfo.mk/%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%98%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%82-%d1%9f%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b8-%d1%82%d0%b5%d1%83%d1%82%d0%b0-%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%84%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be-%d0%b2/

AL/МКДPersonat që dalin pozitiv me Covid19 duhet të qëndrojnë në izolim minimum 10 ditë, por edhe më shumë varësisht nga simptomat që kanë. Sot është dita e 10 e izolimit për Teuta Arifin (e testuar me 13 Gusht, e konfirmuar me 14 Gusht), dhe ajo duhej të ishte në shtëpi, por me papërgjegjësi të plotë, ajo sot (23 Gusht) ka udhëhequr me prezencë fizike në objektin e Komunës së Tetovës mbledhjen e Shtabit të Krizës. Inspektorati Shëndetësor? Policia? A e kontrollon dikush të fortën e qytetit, apo rregullat dhe gjobat vlejnë vetëm për të dobëtit?! Po (pa)përgjegjësia e një kryetare të Komunës ku fillon e ku mbaron?!?