Arianit Xhaferi / Komuna e Tetovës paguan nga 5.ooo euro avokat nga Shkupi (dokument )

67

Aktivisti dhe tetovari Arianit Xhaferi në FB ka theksuar një të vërtetë të fshehur nga popullata në Tetovë lidhur me punët e Teuta Arifit dhe menaxhimet me paratë e popullit ,por kësaj radhe Teuta Arifi e kapur mat

Derisa zjarrfikësit dhe punëtorët e NPK-së mbeten me muaj pa rroga e pa beneficione, Komuna e Tetovës i paguan nga 5,000€ në muaj avokatit nga Shkupi. ⁉️ Çfarë krimi duhet të kesh bërë të paguash 5,000€ në muaj për avokat? ❓Për çka marrin rroga gjithë ato juristë në Komunë? Pse ka nevojë edhe për avokat nga Shkupi? A s’ka Tetova avokatë…