Anketë më e re / Teuta Arifi me 8,5 vite në ballë të komunës i ikë Vullnet Murselit nga AASH-AAA me 2 javë në ballinë vetëm 0.2 %.Urime humbjen TEUTA ARIFI ?

76

“Organizata për Aktivizimin dhe Pavarësinë Qytetare”, e cila merret me analizën, hulumtimin dhe aktivizimin qytetar, për nevojat e veta ka kryer kërkime në terren lidhur me zgjedhjet e ardhshme lokale në Republikën e Maqedonisë Veriore, të cilat do të mbahen më 17 tetor 2021.Hulumtimi në terren u zhvillua në periudhën nga 13 shtator deri më 17 shtator 2021 në një mostër përfaqësuese në varësi të madhësisë së komunës / qytetit të Shkupit.

www.telegrami.mk ka zgjedhur vetëm komunën e TETOVËS për paraqitje.Qytetarët të lodhur nga pritjet ,papastërtisë enorme ,kaosit në organizim të qytetit ,krehje për hundësh të qytetarëve nga administrata komunale,si dhe ikja e të rrinjëve në Shtetet e Perendimit për mos hasje të pesperktivës në vendlindje ,mitmarrja dhe korrupsioni edhe për komuna për të cilën flet edhe DASH ,mosbërja e reformave në komuna pra të decentralizimit komplet ndikojnë edhe në paknaqsitë e qytetarëve ndaj mosdurimit të kryetares aktuale Teuta Arifi e cila me dhjetra raste ka ofenduar me deklarata qytetarët e KOMUNËS. Kush nuk protestoi para komunës këto 8,5 vite…rasti më eklatant në mars 2017 kur filloristët e shkollës fillore LIRIA për shkak të rrezikut të rramjes së kulmit të shkollës iu mblodhën Teuta Arifit te komuna dhe i bërtitshin Dil oj Teuta për tu dhënë sqarime …pra kush nuk protestoi për NDOTJEN E AJRIT…PËR UJIN..VËRSHIMET..VIKTIMAT…DJEGJET E DEPONIVE …pes pare nuk ua vari kërkesave të qytetarëve …punsimet sipas çelsit partiak-klanor-dhe familjar( në shumë familje qytetare në thojza sipas mendimit profetik të Teuta Arifit intelektualë të punsuar me ka krejt bile përveç djemëve edhe nuset ua punsoi…etj….Shumë çka kush në Tetovë nuk jeton nuk i ka të qarta këto gjëra …SEPSE DUHET TË JETONI PËR ÇDO DITË NË TETOVË DHE VETË DO TA SHTONI LISTËN E PAKNAQËSIVE …LUM QË RRJEDH FAMILJARËSH TË PUNSUARISH TE KABINETI I TEUTA ARIFIT MBI TRE SHIFRA NUMËLR TË PUNSUAR …pra as kujt një të mirë materiale që komuna i ka fondet për ndihma urgjente qytetarëve fukara nuk ua bëri…NUK KISHTE FAJ TEUTA ARIFI …DO VININ PRAPË ….MËSOHEN KEQ QYTETARËT …. Dhe tash doli VULLNET MURSELI – si propozim i ASH-AAA për kandidat kryetar komune…si ndryshoi atmosfera në qytet …VULLNET MURSELI njihet si njeri që i ka ndihmuar TETOVARËT ,GOSIVARASIT,SHKUPJANËT etj …pra çdo kujt në FONDIN SHËNDETSOR për kurim brenda dhe jashtë shtetit …e lexova diku njeri i vullnetit të mirë tamam si përkufizimi i emrit …DHE HULUMTIMET TREGOJNË SE PËR 20 VITE PUSHTET QENDROR ME BDI DHE në BALLINË TË POLITIKËBËRJES VJEN NJË DJALOSH dhe i afrohet për 2 javë me diferencë vetëm 0.4% …TEUTA ARIFI DHE PROMOTORI I SAJ ARTAN GRUBI TEK TASH E KANË PARË SE TETOVA DO I DJEGE…ROBIN HUDI i shqiptarëve …do ia tregoje vendin ZONJËS SË HEKURT të ARTAN GRUBIT më 17 Tetor ….MALSIA E SHARRIT …HAS SHEHERLIT …INTELEKTUALËT E PREKUR …FAMILJARËT (DOMAQINAT)…me 17 TETOR DO E KENË REFERENDUMIN …www.telegrami.mk