Anketa IHPSM / Vullnet Murseli fitues në Tetovë ndaj Teuta Arifit

84

Instituti për hulumtime Politike dhe Qeverisje të Mirë nxjerr fitues

Në Tetovë sipas anketës udhëheq Vullnet Murseli nga koalicioni ASH/AA me 22.0 % kundrejt kandidates aktuale Tetuta Arifi nga BDI e cila rënditet me 19.4%. 

I treti në këtë garë del sipas anektës të jetë Bilall Kasami nga Besa me 5.6 %.

Instituti për hulumtime Politike dhe Qeverisje të Mirë në anketën e fundit në nivel republikan nxori fitues VMRO DPMNE në bllokun politik maqedonas, ndërsa fitore të ASH në bllokun politik shqiptar.

Propozimi i ZKPRMV Artan Grubit për TETOVËN siç tha ZONJA E HEKURT – TEUTA ARIFI i vjen era dhe po humbet nga propozimi ROBIN HUDI i TETOVËS -VULLNET MURSELI propzim i ASH-AAA. URIME HUMBJEN TEUTA ARIFI .