Tetovarët nuk besojnë që ka COVID-19, kërkojnë që me fotografi, emër dhe mbiemër t`I shohin të vdekurit nga koronavirusi (VIDEO)

0
80

www.telegrami.mk… sqaron deklaratat e qytetarëve janë autentike ,dhe nuk pajtohemi me gazetarin e Tv 24 se me anë të kësaj kronike Tv21 na njeh me situatën absurde në Tetovë. Mosinformimi, padija, manipulimi, mosbesimi, mosrespektimi. mëria… të gjitha në një vend…mendime të gazetarit …Do të ishte mirë që gazetari të na ofrojë Strumicën,Berovën dhe gjithë qytetet e Maqedonisë Veri Lindore dhe të shohim se pse atje është numri i vogël i të prekurve dhe pse atje dënimet për shkelje për orën policore dhe për mosmbajtje të maskave për 3 muaj janë sa Maqedonija Perendimore që i ka për 1 ditë të ndara nga MPB.Pra qytetarët e Maqedonisë Perendimore janë të bllokuar nga Qeveria dhe mediat e afërta me Zaevin të japin pasqyrë reale për mbi 30 qytete të Maqedonisë Verilindore etj.

Një pjesë e qytetarëve të Tetovës nuk besojnë aspak se ekziston koronavirusi. Njëri prej tyre thotë se kjo është propagandë, për t`u bindur tjetri kërkon që me fotografi, emër dhe mbiemër të publikohen njoftimet për të vdekurit me koronavirus, i treti…

TV 24 me anë të kësaj kronike ju njeh me situatën absurde në Tetovë. Mosinformimi, padija, manipulimi, mosbesimi, mosrespektimi. mëria… të gjitha në një vend.