PDSH zgjodhi kryesinë e re partiake

0
61

Kuvendi qendror i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH) mbrëmë ka zgjedhur përbërjen e re të kryesisë qendrore të partisë. Në mesin e përbërjes së re janë emra të deritanishëm të kryesisë qendrore, por ka edhe emra të rinj që tanimë janë përfshirë në organin e lartë partiak. PDSH pritet të bëj publike se kush janë anëtarët e kryesisë, nënkryetarët, sekretari gjeneral, etj.

Kuvendi qendror i Partisë Demokratike Shqiptare vlerëson se zgjedhjet parlamentare të 12 prillit do të jenë mundësi e artë që shqiptarët të votojnë Partinë Demokratike Shqiptare si e vetmja parti që garanton realizimin e aspiratave të shqiptarëve të Maqedonisë. Nga kjo parti po ashtu kanë rikonfirmuar përcaktimin strategjik për integrimin në NATO dhe Bashkimin Evropian

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here