PDSH / Telegram urimi për Ditën e Mësuesit

0
109

Telegram Urimi
Dita e Mësuesit është një ngjarje me shumë rëndësi kulturore dhe kombëtare në të gjitha trojet e banuara me shqiptarë.
Vlera, dinjiteti dhe krenaria e kombit shqiptar janë atribute që ju takojnë vetëm mësimdhënësve tanë.
Më lejoni që për nderë të 7 Marsit – ditës së arsimit shqip, në emrin tim personal dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare, t’ju shpreh urimet dhe përgëzimet më të sinqerta arsimtarëve, pedagogëve dhe profesorëve shqiptarë.
Me respekt, Menduh Thaçi – Kryetari i PDSH-së, 07.03.2019

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here