PDSH në Reçicë të vogël ,duke votuar kandidatin qeveritar, Maqedonia e Veriut përmbyll rrugëtimin për në Nato

0
156

Në takimin e rradhës Partia Demokratike Shqiptare sonte mbajti tubim ne Reçicë të Vogël të Tetovës ku kryetari i partisë, z.Menduh Thaçi bëri thirje për mobilizim dhe dalje masive në zgjedhjet presidenciale ku duke votuar kandidatin qeveritar, Maqedonia e Veriut përmbyll rrugëtimin për në Nato ,gjithashtu kryetari i PDSH-së potencoi se kandidaturat tjera që paraqiten përvec që nuk janë serioze por shëndrohen edhe në pengesë për finalizimin e këtij procesi.

Image may contain: one or more people, crowd and indoor