Në spitalin e Tetovës, u promovua ambulanca e re, e cila u furnizua përmes një granti nga Japonia

43

Në spitalin e Tetovës, u promovua ambulanca e re, e cila u furnizua përmes një granti nga Japonia.”Ky projekt është një iniciativë e drejtorit DR Florin Besimi dhe unë jam shumë i lumtur që njerëzit e Japonisë mund të ndihmojnë njerëzit këtu në këtë mënyrë.Më vjen mirë që projekti u implementua shpejt në momentet më të domosdoshme për njerëzit në Tetovë. Unë do të doja të falënderoja të gjithë punonjësit shëndetësorë të cilët me punën e tyre ndihmojnë qytetarët në këto kohë të vështira,” tha ambasadorja Keiko Haneda.