Muhabete tetovarçe / N.Bushi o Artan G,nuk është i pari ish komandant i UÇK-ës në MPB.Po Hazbi Lika dhe Fatmir Dehari a nauk ishin ? Haj ta gëzoni me shëndet …

213

Na bombardaun portalet e Artan G por edhe ai vetë e vërtetoi MTV vtora programa ,që s Nazim Bushi edhe pas 20 viteve është hala ish komandant .O Artan a e kije seriozisht tna bindish …mos haro aj Nazimi djali i Bushave që sbani kurgje te Telekomi xhi vetëm për vetveten u kujdes mirë.Aj është nauk ka qetër Komandanti pra i bie të jetë baba i ushtarëve nuk i len fmijt udhëve ..cilin e rehatoi mo pasha vllaun .Faktet të demantojnë .Hajde knej dhe lexo

linku https://bizniskatalog.mk/vesti/biznis/pet-iljadi-evra-nadomestok-za-nazim-bushi-pretsedatel-na-odborot-na-direktori-vo

Xhi kallxojni be portale …hajdi knej dhe lexoni ku ishte Nazim Bushi para luftës dhe ku ka punu…

linku https://365.com.mk/327786/tetova-sot-poraneshniot-komandant-na-ovk-nazim-bushi-ke-bide-zamenik-minister-za-vnatreshni-raboti

A be ju portalet e BDI-së a e dijni faktet e faktografuara janë të shenjta në Tetovë thoujnë mirë e kishte Malazezi Na komu treba vjerovati na Kobureto ili …ja sipas Wikiliksit kush ka qenë komandant në brigadën 114…mbase mund të ketë qenë diçka në atë hierarki … edhe te gjykimi i Tarçullovskit ka qenë dëshmitar dhe nuk pamë deri tash dokument që e fakton me nënshkrim nga UÇK e Maqedonisë këtë sepse tek google ka diçka tjetër …hajdi knejna dhe lexoni

Dhe pse e mbuloni diellin me shoshë kontributi i tijë mund të ketë qenë grupor e klanor ama popullor HIÇ…Dhe e ritni me zor .Askush nuk ju përzihet …Vejeni dhe bajeni me shëndet …Por mos haro se për Komandant BDI na e shiti edhe Fatmir Deharin nga Kërçova kryetarin aktual të komunës edhe ai ishte në postin e zëvendësministrit të MPB-së…hajde knej dhe lexo

Dhe për fund i vetmi komandant i vërtetë o Artan Djali i Grubave që ka dalë me brigadë dhe ka qenë në postin e zëvendësministrit të MPB është HAZBI LIKA bashkëvendësi ynë nga Tetova…dhe nuk kam nevojë të ta vërtetoj me dokumentacion ai meriton përmendore për së gjalli … Pse ti nuk ishe pjesë e UÇK-së 2001 Artan Grubi ? Vërtetoe me dokumentacion pamor dokument se paske qenë pjesë e Tribunalit të Hagës …mos u rrit me gjëra të dyta …

“Është hera e parë që jam pjesë e ekzekutivit dhe marr detyrë në ekzekutiv. Kam qenë deputet në dy mandatet e kaluara, para asaj kam qenë funksionar partiak dhe para asaj gjithsesi kam qenë pjesë e shoqërisë civile dhe pjesë e organizatave ndërkombëtare. “Zgjohu”, kam punuar me organizatat ndihmëse amerikane, më pastaj kam punuar në Tribunalin e Hagës, kam punuar tre vite për NATO-n në zyrën politike kam qenë këshilltar politik”, theksoi Artan Gurbi në emisionin Click Plus në TV21.