Molla Sula dërgoi edhe porosi politike …

0
172

linku https://www.tetovasot.com/2019/04/sulejman-rexhepi-nuk-i-frigem-policise-o-burra-video/

Sulejman Rexhepi kryetar i BFI-së, sonte në një mbledhje në Kondovë në fakultetin e Shkencave Islame tha se nuk i trembet policisë

“Nuk i trembem policisë o burra” u shpreh me tona të larta reisi i BFI-së që tani me vendim të gjykatës Themelore Shkupi 2  është i shkarkuar.

Nga ana tjetër Gjykata ka emëruar Sknder Buzaku i cili edhe vet tha se është reis i ri i BFI-së.

Pas kësaj ngjarje që ndodhi sonte në BFI, sipas Sulejman Rexhepit nuk do ta kenë lehtë skenarisëtë dhe nuk do të lejojmë askënd që të ushtrojë dhunë në BFI.TS

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here