Menduh Thaçi uron besimtarët për Fitër Bajram

0
53

Menduh Thaçi uron besimtarët për Fitër Bajram

“Kjo festë karakterizohet me solidaritet dhe devotshmëri, veti të cilat na bëjnë më të fortë për të mos devijuar nga rruga e drejtë dhe besimi duke vazhduar me angazhimet e mëtejshme si dhe me kultivimin e vlerave tona fetare dhe kombëtare.