Menduh Thaçi realizoi takim me Ambasadorin Francez, Kristian Timonie

306

Menduh Thaçi realizoi takim me Ambasadorin Francez, Kristian Timonie
Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi sot në selinë e partisë priti në takim Ambasadorin e Francës, Kristian Timonie. 
Në takim u bisedua për çështjet aktuale politike, për ecurinë e reformave, si dhe për regjistrimin e popullsisë.
Bashkëbiseduesit u pajtuan që duhet të vazhdohet me procesin e reformave të mirëfillta sistemore që Maqedonia e Veriut sa më shpejtë të bëhet pjesë e Bashkimit Evropian.
Shërbimi për Informim – PDSH