Kryeministri i RMV Zoran Zaevi ka shokuar me deklaratë/Nuk do të lejoj që kriminelët,gazetari me setër,dhe një peder ta rrëzojnë Qeverinë

0
63

Duke folur për përfshirjen e tij ose qeveritarëve në skandalin Reket, Kryeministri Zoran Zaev tha se gjithkush që është involvuar do të mbajë përgjegjësi, por nuk do të lejojë që kriminelë dhe një pederast ta rrëzojë qeverinë.

“Gjithsesi nuk do të lejoj që një gazetar i kotë, disa kriminelë dhe një pederast, kërkoj falje nga komuniteti LGBT, ta shkarkojnë këtë Qeveri nga pushteti. Jo! Do të luftojmë deri në fund sepse gjithkush që është i involvuar do të mbajë përgjegjësi” u shpreh Kryeministri Zoran Zaev.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here