Kryeministri Edi Rama i bëri për ditëlindje Menduh Thaçit dhuratë speciale

0
126

Menduh Thaçi sot feston ditëlindjen e tij.

Edi Rama i ka bërë një dhuratë të veçantë mikut të tij Menduh Thaçit , i cili e falenderoi nëpërmjet rrjetit social facebook.

Menduh Thaçi dhe Edi Rama janë miq të vjetër të cilët çdoherë kanë përkrahur njëri tjetrin në sfidat politike.

Në vijim ju paraqesim dhuratën e kryeministrit shqiptar të cilën e ka bërë publike vetë Menduh Thaçi