Haradinaj për aktakuzën ndaj Thaçit: Një forcë e madhe është prapa Speciales, treguan guxim ligjor me mënyrën si vepruan

37

Haradinaj për aktakuzën ndaj Thaçit: Një forcë e madhe është prapa Speciales, treguan guxim ligjor me mënyrën si vepruan

Kryeministri Ramush Haradinaj edhe një herë ka folur pas publikimit të propozim-aktakuzës ndaj presidentit Hashim Thaçi nga Prokurori i Specializuar. Tha se pas Gjykatës Speciale është një fuqi e madhe dhe Kosova e ka të vështirë ndërhyrjen.

“Shihet se ka një fuqi të madhe prapa Gjykatës edhe prapa Prokurorisë. Kur po them një fuqi është edhe një guxim ligjor o e quaj, me vepruar në mënyrën si kanë vepruar, pra me i bo publike aktakuzat në mënyrën si i kanë bo. Këtu shihet që është një gjykatë e fuqishme”, tha Haradinaj për RTV Dukagjinin.