Branko Gerovski / A be ky Zaevi a mua më kërcnohet?

0
73

Gazetari Branko Gerovski që e filloi rastin Reket nëpër mediume lidhur me deklaratën e kryeministrit Zoran Zaev se nuk do lejojë që kriminelët ,gazetari me setër,dhe një peder të ma prishin qeverinë ka komentuar. Turp ,shokuese ,ofenduese ,diskriminuese deklarata e kryeministrit Zaev.Shokuese sepse me gjysmën e kriminelëve ai ka qenë drejpërsëdrejti ose indirekt në kontakt.Peder-in që e përmend ai e bëri mbret duke e ngritur me ministrat e tij dhe kryebashkiakët e vet.Dhe kur përmend gazetarin me setër a thua mendon për mua ? Nëse mendon për mua ,le të mbledh guximin publik e ta thotë-dhe e pyes publikisht a be a më kërcnohesh mua ?Sido që të jetë kryeministri të kërkojë falje publike për deklaratën …Dhe ftoj opinionin dhe institucionet që janë të autorizuara ti mbrojnë qytetarët nga diskriminimi,ftoj shoqatat e gazetarëve të reagojnë si dhe institucionet ndërkombëtare ta gjykojnë këtë deklaratë skandaloze përfundon Branko Gerovski

linku https://fokus.mk/gerovski-dali-toa-zoran-zaev-mene-mi-se-zakanuva/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here